Boende

Mora Park erbjuder boende enligt 9§8 LSS på två natursköna platser, Järna och Hölö. Här kan man bo under hela sin skoltid, från 5 år tills man går ut gymnasiet vid ca 20 års ålder.

Sammanhang

Att skapa ett sammanhang där alla får känna att de duger som de är centralt för oss. Vi arbetar aktivt för att skapa lugn och ro så skolgången ska bli så bra som möjligt. Genom det sociala stärks det individuella och alla får delta på sina villkor genom noggrant utformade boendelösningar. Ett väletablerat samarbete med lärarna, antingen på Mora Park eller nån annan skola, ger goda förutsättningar att lyckas med skolgången.

Samarbete

Vi har sex olika elevhem som alla är olika i sin utformning för att kunna ge bästa förutsättningar för varje barn och ungdom som kommer till Mora Park. En tät dialog med vårdnadshavare och gode män är en förutsättning för en lyckad skolgång och boendetid hos oss och vi verkar aktivt för att stärka detta samarbete. Det är så klart fortfarande du som förälder som har sista ordet i all planering av barnets vistelse hos oss.

kom i kontakt med oss

Åsa Molin, omsorgschef

+468-48004824

asa.molin@morapark.se